Home » Diverse » Un tânăr de 19 ani din Ştei a fost dat dispărut de familie

Un tânăr de 19 ani din Ştei a fost dat dispărut de familie

Un tânăr de 19 ani din Ştei a fost dat dispărut de familie şi este căutat de poliţişti, după ce a plecat de acasă în cursul zilei de miercuri, 2 decembrie, şi nu s-a mai întors.
Potrivit unor surse, Dorel Laurenţiu Şanta (foto) a venit la Oradea pentru a susţine examenul pentru permisul de conducere. L-ar fi picat, însă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de băiat. Pentru că nu a mai lipsit de acasă fără să spună, familia a anunţat rapid dispariţia lui, iar poliţiştii au început căutările.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, tânărul are o înălţime de circa 1,70 m, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, şi nu are semne particulare.

În momentul dispariţiei acesta purta geacă neagră din fâş, helancă roşie, vestă bleumarin, pantaloni bleumarin, ghete maro şi căciulă neagră cu inscripţie roşie.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la locul în care s-ar putea afla tânarul dispărut sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Serviciul Unic de Apeluri de Urgenţă 112.

1,211 afișări, 2 afișări azi

FacebookTwitterEmailPrintdistribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Name *
Email *
Website

 

Sondaj

Ce părere aveți despre activitatea Primăriei Ștei

View Results

Loading ... Loading ...

Cine este online

1 vizitatori online acum