Esti aici: Home Diverse Cât de diversã este sectia "diverse" (Laurentiu S., Stei, ian. 2009)

Pagina orasului Stei - informatii - poze - evenimente - stiri

Poze acum si pe:

blog.stei.ro

Cât de diversã este sectia "diverse" (Laurentiu S., Stei, ian. 2009)

Se pare că din greşeală, automatism sau pură curiozitate secţia „diverse” de pe site a înregistrat câteva mii de click-uri de la diverse surse din diverse direcţii. În caz că există cineva care şi-a pus întrebarea din titlu, poate că ar şi avea ceva de „spus” sau de  „pus” pe site, chiar aici la „secţia diverse”. În acest fel, poate, s-ar putea observa dacă într-adevăr „secţia diverse” chiar este diversă. Conştientizând în acelaşi timp că scrisul şi cititul este din ce în ce mai oprimat în spaţiul virtual (şi nu numai), elementele vizuale şi auditive (de proastă calitate şi astea de cele mai multe ori) fiind cu mult mai multă uşurinţă propagate şi ingerate de tot mai mulţii adepţi ai virtualizării generale (sau „globale” cum s-ar fi referit un amic), propun să contactaţi adminu’ pe Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , în cazul în care din diverse motive credeţi că aveţi ceva publicabil şi acceptabil pentru secţia diverse. Cu speranţa că aţi trecut cu brio acest exerciţiu de răbdare citind rândurile de mai sus, la început de an, efectuez ceva ce mă enervează la culme, nepricepându-mă deloc, adică o urare: Acceptare, recunoaştere şi DIVERSITATE în tot ceea ce faceţi !
Comments
Comentariu nou
+/-
Scrieti comentariu
Nume:
Email:

Titlu:

Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.
Stefania Focseneanu  - Monografia Steiului   |13.20.137.12 |2009-02-11 15:56:50
Buna!
Vroiam sa te intreb cum as putea face si eu rost de Monografia Steiului -
de Ioan Simedre!
Am incercat asta vara cand am fost la Stei dar nu am
reusit.
Multumesc mult.

Stefania
Dan Kapeller  - Monografia orasului STEI   |79.113.70.171 |2009-02-13 19:19:49
Se pare ca s-a tiparit intr-un tiraj foarte mic,1000 exemplare .Daca vrei eu am
2 exemplare cred , pot eventual sa ti trimit unul.
Stefania Focseneanu  - multumesc din suflet   |13.16.137.12 |2009-02-16 18:06:45
Daca se poate, ar fi minunat!
Am incercat pe la o groaza de lume in Stei, dar
nimeni nu o avea!
Cum putem sa facem?
Adresa mea este urmatoarea:
Xerox
Romania Echipamente si Servicii SA, Str. Daniel Danielopolu nr. 4-6, sector 1,
Bucuresti.
Puteti sa o trimiteti prin curier si suport eu toate cheltuielile
sau prin posta romana...cum va e mai usor!
Dan Kapeller  - Monografie   |79.113.68.174 |2009-02-20 11:40:51
saptamana ce urmeaza am sa o trimit,trebuie sa o aduc de la tara.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Închiriez spatiu comercial, 100mp, situat în Stei pe soseaua principalã, str. M.Pompiliu 107/A, tel: 0745654690
Spatiu de inchiriat - click pt detalii

Vand apartament 3 camere, 65mp, decomandat in Stei str Andrei Muresanu, et. 4, ocupabil imediat, partial renovat (2 camere parchet laminat  + termopane), izolatie, acoperis tigla, garaj, balcon, pret negociabil. Tel: 0729505597

www.beiusonline.ro
Cazare Vartop Arieseni

imgfront
Vând sau închiriez spatiu comercial compus din 2 nivele, ultracentral în Stei. Tel. 0756326214 (click pe poza pt. detalii)

Nu ti-ai trecut vechile casete VHS pe DVD? E momentul s-o faci ! 0755593008

Noutati foto-video:
Vând atelier de tâmplărie utilat complet, 235mp, în Ştei, 0765075961

Smart PageRank button